Begeleiding individueel

Het kan zijn dat u ondersteuning nodig heeft bij het dagelijks leven, dan kunt u een beroep doen op Prima Zorg Den Haag.

Onze verzorgers hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd op het gebied van Individuele begeleiding. Wij zullen u dan ook steunen en de juiste begeleiding bieden zodat u uw leven kunt structureren en zelfstandig kunt blijven wonen. Deze ondersteuning kan gericht zijn op het oefenen van de vaardigheden of het begeleiden in het aanbrengen van structuur. Bij Prima Zorg Den Haag bieden wij u ondersteuning bij zaken zoals:

  • het invullen van uw dagindeling;
  • het inrichten en bijhouden van uw administratie en afhandelen van uw post;
  • uw participatie in de samenleving;
  • het onderhouden van uw netwerk;
  • plannen en stimuleren van contact in persoonsgebonden sociale omgeving bij psychosociale problemen;
  • zorg bij medicatie;
  • overige praktische zaken;

Uw zorgmanager kijkt samen met u welke begeleiding het beste bij u past.

Voorwaarden

Begeleiding en ondersteuning wordt voor een deel vergoed. Dit betekent dat u ook een eigen bijdrage dient te betalen. De hoogte van uw eigen bijdrage is afhankelijk van diverse zaken zoals uw inkomen en vermogen, de samenstelling van uw huishouden, uw leeftijd én of u al een eigen bijdrage betaalt voor andere voorzieningen. Het Centraal Administratiekantoor (CAK) berekent op basis van deze zaken de hoogte van uw eigen bijdrage. Wilt u zelf al een inschatting van hoeveel uw eigen bijdrage is? Dan kunt u op de website van het CAK een proefberekening maken van uw maximale eigen bijdrage per vier weken.

Begeleiding aanvragen

Wilt u meer informatie? Dit kan met een vrijblijvend intakegesprek. U kunt een intakegesprek aanvragen via de onderstaande knop of via de email, info@primazorgdenhaag.nl kunt ook direct telefonisch contact opnemen op het volgende telefoonnummer: 070 219 25 85. Wij zijn op werkdagen van 08:30 tot 17:00 bereikbaar.

Aanmelden

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.