Onze werkwijze

Indien u als gevolg van ziekte, handicap, beperking of ouderdom zorg nodig heef, en nog thuis kunt verblijven, kunt u thuiszorg aanvragen. Zodra u in bezit bent van een indicatie, kunt u uw thuiszorg in natura of via een PGB ontvangen.

Waarom Prima Zorg Den Haag?

Prima Zorg Den Haag is een fris en dynamisch thuiszorgorganisatie die gespecialiseerd is in het bieden van zorg. Voor ons is het mogelijk maken van zorg conform uw cultuur, eisen en wensen van cruciaal belang. Prima Zorg Den Haag gelooft heilig in de toegevoegde waarde van het aanbieden van zorg wat dichtbij uw normen en waarden zijn. Onze aanpak en werkwijze dragen naast uw welzijn ook bij aan de integratie en de inclusiviteit in de Nederlandse samenleving. Prima Zorg Den Haag kent geen wachttijden. Daarom zijn wij er tijdig bij!

Zorg ontvangen van Prima Zorg Den Haag

Wilt u graag zorg ontvangen van Prima Zorg Den Haag? Wij vinden dat passende zorg goed begint met een persoonlijk gesprek! Indien u geïnteresseerd bent in een van onze diensten, kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen uw algemene gegevens en hulpvraag noteren en een afspraak met u inplannen. Een van onze gespecialiseerde medewerkers, zal op bezoek komen voor een kennismakingsgesprek. Zodoende krijgen wij een beter beeld van de situatie en kunnen we u te beter informeren over de mogelijkheden voor het verkrijgen van zorg en/of ondersteuning.

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.